БЕЛ

Родният български език може да се окаже непревземаема крепост на изпита за НВО или матурата, ако ученикът не се подготви добре. Едно от най-големите предизвикателства в днешно време е умението да се пише грамотно. Помислете си колко много познати имате, които твърдят, че са грамотни, а пишат „незнам“, допускат пунктуационни грешки и си мислят, че съществително и подлог е едно и също нещо. Ако не искате да сте като тях, доверете ни се!

С наша помощ ще си обясните правилата и те ще останат ваши приятели за цял живот. Така винаги ще бъдете с няколко обиколки пред останалите. Защото грамотността е силен коз в ръцете на знаещия и можещия.

 

 

На човека, който не се чуди защо Славейков веднъж е Петко, а друг път Пенчо; дали Султана от „Железният светилник“ не е някой велик владетел с ятаган в ръка; откъде идва силата на жената да се бори за своето щастие и любовта си; защо Македонски е лъжец, измамник и крадец, но в същото време и светец. Няма скучни произведения в училищната програма, а само произведения, които не са разбрани добре.

Обадете ни се и ви гарантираме, че ще заобичате книгите и ще пишете грамотно.

А успехът – той е само на крачка от вас!

 

Често задавани въпроси

Присъствено или онлайн са уроците по БЕЛ?

Отговор: Академия ЕЛИТ предлага присъствено и онлайн уроци, в зависимост от желанието на децата и родителите.

Индивидуално или групови са уроците?

Отговор: Всички коли на Академията са нови, лизингови и имат модерен софтуер.

Къде се намира Академия ЕЛИТ?

Отговор: Намираме се до метростанция „Западен парк“ и това ни позволява да имаме ученици от почти всички квартали на София.