За нас

Академия „Елит“ е Вашият приятел,

който ще ви преведе успешно през предизвикателствата на учението и ще ви помогне да достигнете желаните от Вас успехи, предавайки Ви знанията и уменията, които водят до този успех. С нас ще откриете, че учението може да е приятно и забавно, от Вас се иска само воля и желание.

Нашето мото е: „Учи лесно, вземи бъдещето си в ръце!“

не само заради шестиците в училище, които Ви гарантираме, а и заради развиване на логиката, която ще Ви е нужна всеки ден и час занапред в Академията на живота.

Нашата цел е: да мотивираме децата за повече знания и да се преборим с пропуските.

Опрете се на нашето приятелско рамо, ние в замяна ще Ви направим победители, разкривайки Ви неподозирани и за Вас самите възможности.

УЧИ БЪРЗО И ЛЕСНО С НАС! НИЕ ЩЕ СБЪДНЕМ МЕЧТИТЕ ТИ!

Академия „Елит“ е Вашият приятел, който ще ви преведе успешно през предизвикателствата на учението и ще ви помогне да достигнете желаните от Вас успехи, предавайки Ви знанията и уменията, които водят до този успех. С нас ще откриете, че учението може да е приятно и забавно, от Вас се иска само воля и желание. Нашето мото е: „Учи лесно, вземи бъдещето си в ръце!“ не само заради шестиците в училище, които Ви гарантираме, а и заради развиване на логиката, която ще Ви е нужна всеки ден и час занапред в Академията на живота. Нашата цел е да мотивираме децата за повече знания и да се преборим с пропуските. Опрете се на нашето приятелско рамо, ние в замяна ще Ви направим победители, разкривайки Ви неподозирани и за Вас самите възможности.

Академия „Елит“ предлага:

– Индивидуални уроци

Индивидуалното обучение като удобен и ефективен вариант, съобразен с нивото и свободното време на всяко дете. В зависимост от знанията и целите му, се изработва най-удачната и ефикасна схема за преподаване.

– Урок в група

Този вид обучение е за деца, които предпочитат да отделят няколко часа наведнъж през седмицата или почивните дни. Груповите занятия стимулират учениците да работят в конкуренция със свои връстници и да се стремят да изпъкнат със знания пред тях. Състезателното начало помага за постигане на по-бързи резултати и възпитава борбеност. Групата се сформира в зависимост от желанията и нивото на всяко дете.

– Дистанционен урок

Този вид обучение се налага през последните години, защото щади времето на децата и им позволява да учат пълноценно, дори и в случаите, когато не могат да стигнат до учебните кабинети. Все повече се ползва както от деца в по-малките класове, чиито родители нямат възможност да излизат от работа, за да ги водят на уроци, така и от гимназисти, за които уроците и домашните отнемат повече време за подготовка. Дистанционният урок е удобство без алтернатива и за деца на живеещи в чужбина българи.

Шофьорски курсове за категория „В“

Автошколата на Академия за отличници „Елит“ предлага индивидуална програма,съобразена със свободното време на всеки курсиста, възможност за разсрочено плащане, интензивен курс за напреднали, както и допълнително обучение за тези от Вас, които се чувстват несигурни на пътя след вземане на шофьорската си книжка. С нас ще добиете умения за шофиране при екстремни условия като дъжд, сняг и заледявания при натоварено движение по градски, извънградски и планински пътища. Ние Ви предлагаме високо ниво на обучение, ръководено от майстора на спорта Румен Давидков – вицеевропейски и многократен републикански шампион по автомобилизъм на писта.

Академия „Елит“ предлага още:

Курсове по физика, химия, английски и гръцки език. Предлагаме и консултации за ученици и родители при детски психолог, един от водещите в страната.