Лятна занималня

 Лятна занималня за деца от 6 до 12 години отваря врати в Академия „Елит“ от 1 юни до 14 септември. С много забавления и игри очакваме малките ученици през ваканцията. Забавна математика, лесен български и разговорен английски ще им помогнат да не забравят уроците. А в свободните часове децата ще рисуват, ще играят с конструктори и ще гледат филми. Всеки ден ще се разхождаме навън.
Цената за един месец лятна занималня с предплата е 350 лева и важи до края на м. април.
Записванията започнаха! Тел. за връзка: 0888 868 894 и 0894 724 613. Адрес: гр. София, кв. „Люлин“, ул. „Джавахарлал Неру“ 6.
……………………………………………………………………………………………………………
Започна записване и за летните курсове по БЕЛ, математика и английски език за ученици от 5., 6. и 7. клас! Ранна подготовка за матурите за 10. и 12. клас по БЕЛ, математика и английски език! Възможност за онлайн уроци!

НЕ ПИЛЕЙ ЛЯТОТО! ВЛЕЗ В ЧАС И СЕ ПОДГОТВИ ЗА МАТУРИТЕ!

Лятна занималня в Академия ЕЛИТ Подходяща за деца от 6 до 12 години. Предлагаме интересна и креативна програма с образователни елементи и възможности за развитие и забавление.
Занимания на открито включва Групови и индивидуални игри със спортен характер, с които децата да развиват пространствената си ориентация. Игрите са – народна топка, дама, сляпа баба, скачане на въже, рисуване с тебешир и др.
Образователни игри на закрито Съобразени са с учебния план, по който децата са учили преди лятната ваканция. Те имат за цел да надградят знанията им, така че през следващата година да им бъде по-лесно.                                                                                                                                    
Провеждане на лятна занималня Организира се в София всяка седмица от Понеделник до Петък през цялата ваканцията. Заниманията е целодневна от 8:30 до 17:00 часа.
За записвания Телефон за връзка: 0888 868 894 и 0894 724 613. Или ни посетете на адрес: гр. София, кв. „Люлин“, ул. „Джавахарлал Неру“ 6.

Често задавани въпроси

Какво е работното време на занималнята?

Отговор: Посрещаме децата в 8:00. Работното време е до 18:00 и е съобразено с работното време на родителите.

Колко големи са групите?

Отговор: В зависимост от записванията групите могат да са по две по 15 или една от 25 деца, които ползват 5 помещения, включващи зала с дъска и голям телевизор, зали по интереси и зала с мека мебел и гардероби.

Какви занятия предлага Академията?

Отговор: Учителските провеждат преговорни уроци, както изанатия по интереси. Децата играят навън, посещават музеи, ходят на кино и на екскурзии. Хранят се организирано.