Лятна занималня

Уважаеми родители, ако няма кой да се грижи за Вашите деца през лятната ваканция, заповядайте в Академия „Елит“.

Лятна занималня за деца

Лятна занималня за деца

Лятна занималня за деца от 6 до 12 години отваря врати в Академия „Елит“ от 1 юни до 14 септември. С много забавления и игри очакваме малките ученици през ваканцията. Забавна математика, лесен български и разговорен английски ще им помогнат да не забравят уроците. А в свободните часове децата ще рисуват, ще играят с конструктори и ще гледат филми. Всеки ден ще се разхождаме навън. Всеки четвъртък се организират екскурзии до музеи, паркове и екопътеки.

Записванията започнаха! Тел. за връзка: 0899 417 061.

Цени:

Целодневно: 500 лв./месец   200 лв./седмица    380 лв./2 седмици    500 лв./ 3 седмици   60 лв./ден

Полудневно: 400 лв./месец   150 лв./седмица    50 лв./ден

Адрес: гр. София, кв. „Люлин“, ул. „Джавахарлал Неру“ 6.

Занятията се провеждат в уютна обстановка – светли и хигиенични помещения. Предлагаме както целодневна, така и полудневна грижа за децата. Броят на преподавателите е съобразен с изискванията на МОН, а занятията се провеждат по предварително изготвена седмична програма.

Заедно ще преговаряме уроците, взети по време на учебната година, ще надграждаме и ще учим нови и интересни неща. В програмата са включени часове по български език – писане на диктовки, на разкази и приказки, четене на интересни книги, създаване на театрална постановка; в часовете по математика ще развиваме логическото мислене с помощта на забавни задачи; ще учим английски език с квалифициран преподавател от Академия „Елит“.

Но най-забавно ще бъде в часовете за разходка и игрите на открито. Всяка седмица ще посещаваме различни паркове и музеи на територията на столицата. Ще се заредим с емоции, които ще помним дълго след приключване на лятната занималня.

Очакваме Ви за едно вълнуващо приключение!

Лятна занималня за деца от 6 до 12 години отваря врати в Академия „Елит“ от 1 юни до 14 септември

Лятна занималня за деца от 6 до 12 години

С много забавления и игри очакваме малките ученици през ваканцията. Забавна математика, лесен български и разговорен английски ще им помогнат да не забравят уроците. А в свободните часове децата ще рисуват, ще играят с конструктори и ще гледат филми. Всеки ден ще се разхождаме навън.

Започна записване и за летните курсове и уроци по БЕЛ, математика и английски език за ученици от 5., 6. и 7. клас! Ранна подготовка за матурите за 10. и 12. клас по БЕЛ, математика и английски език! Възможност за онлайн уроци! Телефон за връзка 0894 724 613.

НЕ ПИЛЕЙ ЛЯТОТО! ВЛЕЗ В ЧАС И СЕ ПОДГОТВИ ЗА МАТУРИТЕ!

Лятна занималня в Академия ЕЛИТ Подходяща за деца от 6 до 12 години. Предлагаме интересна и креативна програма с образователни елементи и възможности за развитие и забавление.
Занимания на открито включва Групови и индивидуални игри със спортен характер, с които децата да развиват пространствената си ориентация. Игрите са – народна топка, дама, сляпа баба, скачане на въже, рисуване с тебешир и др.
Образователни игри на закрито Съобразени са с учебния план, по който децата са учили преди лятната ваканция. Те имат за цел да надградят знанията им, така че през следващата година да им бъде по-лесно.                                                                                                                                    
Провеждане на лятна занималня Организира се в София всяка седмица от Понеделник до Петък през цялата ваканцията. Заниманията е целодневна от 08:00 до 18:00 часа.
За записвания Телефон за връзка: 0888 868 894 и 0894 724 613. Или ни посетете на адрес: гр. София, кв. „Люлин“, ул. „Джавахарлал Неру“ 6.

Често задавани въпроси

Какво е работното време на занималнята?

Отговор: Посрещаме децата в 8:00. Работното време е до 18:00 и е съобразено с работното време на родителите.

Колко големи са групите?

Отговор: В зависимост от записванията групите могат да са по две по 15 или една от 25 деца, които ползват 5 помещения, включващи зала с дъска и голям телевизор, зали по интереси и зала с мека мебел и гардероби.

Какви занятия предлага Академията?

Отговор: Учителските провеждат преговорни уроци, както изанатия по интереси. Децата играят навън, посещават музеи, ходят на кино и на екскурзии. Хранят се организирано.