Автошкола

 

Автошкола Елит снимка 

Шофьорски курсове в гр. София за „В“ категория с ръчни скорости и „В78“ категория с автоматична скоростна кутия

Лятна промоционална оферта на шофьорски курс за 910 лв. с всички такси!

НОВО! В Академия “Елит” вече имате възможност да се запишете на ускорен шофьорски курс!

 

автошкола

 

ОТЛИЧНА ОФЕРТА  

ЛЯТНА ПРОМОЦИОНАЛНА ОФЕРТА В АКАДЕМИЯ ЕЛИТ  !!!

Шофьорски курс, категория „В“ и категория „B78“

Цени и плащания

Шофьорски курс: 1200 лв. 

 ЛЯТНА ПРОМОЦИОНАЛНА ОФЕРТА В АКАДЕМИЯ ЕЛИТ

!!! ШОФЬОРСКИ КУРС НА ЦЕНА: 910 лв. !!!

Промоционалната цена е валидна до:

24.09.2023 !!!

В цената са включени всички административни и изпитни такси!

Крайна цена на целият курс с всички такси и изпити – 910 лв. !!!

Разсрочено заплащане на шофьорския курс!

☎️ Телефон за контакти:

0899417061  

НОВО! В Академия “Елит” вече имате възможност да се запишете на ускорен шофьорски курс за вземане на документ за управление на МПС – книжка за категория “B” и категория “B78” – автоматик.  За тези от вас, които се запишат за ускорен експресен шофьорски курс ще бъде осигурена възможност на обучение, да преминат заложените в учебната програма часове по теория и практика в рамките на 25 календарни дни!

Ускорен шофьорски курс: 1500 лв.  

!ПРОМОЦИОНАЛЕН УСКОРЕН ШОФЬОРСКИ КУРС: 1160 лв.!  

Промоционалната цена е валидна до:

24.09.2023 !!!

За повече информация се обадете на телефон: ☎️ 0899417061

Новата Toyota Corolla Хечбек Хибрид 2023 – учебен автомобил за категория “B78” – автоматик

Интелигентно проектиран  електрифициран хибрид, новата Toyota Corolla издига удоволствието от шофирането на следващото ниво. Със своя невероятен дизайн, перфектна свързаност и актуализации в реално време по въздуха, Corolla е готова да направи всеки момент специален.

Вълнуваща, дигитална и с високоефективно хибридно електрическо задвижване от пето поколение, тя ни помага да живеем по-добре.  Шофирането се превръща в такова, каквото трябва да бъде – лесно, елегантно, вълнуващо.

 Новият Opel Astra – учебен автомобил с ръчна скоростна кутия за категория „B“ само при нас!

Носител на наградата „Златен волан“ в категорията „Най-добър автомобил в Германия“.

Плод на експертен инженерен опит, проектиран и произведен в Германия – всичко това означава, че получавате най-доброто от всичко.

Източник: Auto Bild (#45/2022) & Bild am Sonntag (#46/2022)

🚗Новият PEUGEOT 208 – футуристичен и младежки 🚦Модела PEUGEOT 208 бе избран за „Автомобил на годината“ в Европа за 2020 година 🚗 

👉 С премиера за България, но вече в нашата автошкола! Ние сме с първия за страната учебен автомобил от новото поколение на Peugeot
Нека да е на късмет за курсистите ни!  👈

Academy „Elit“ offers exclusive driving courses for foreign drivers. The lessons are delivered in well-spoken English by our professional teachers. The price of the course is 1200 BGN. 

 

Автошкола Академия „Елит“ предлага индивидуална програма, съобразена със свободното време на всеки курсист. Възможност за разсрочено плащане, интензивен шофьорски курс за напреднали, както и допълнително обучение за тези от Вас, които се чувстват несигурни на пътя след вземане на шофьорската си книжка. 

С нашата автошкола ще добиете умения за шофиране при екстремни условия като дъжд, сняг и заледявания при натоварено движение по градски, извънградски и планински пътища. 

 

Цената ни е атрактивна, защото можем да си я позволим. Академията ни развива много дейности, което дава възможност за субсидиране на част от разходите.

шофьорски курс
Шофьорски курс в Автошкола Елит

При нас имате възможност да заплащате и разсрочено. Вие определяте кога и по колко да внасяте!

 

Аcademy has a qualified instructor, who trains theory and practice and is fluent in English. We offer training in English language for category B. If the foreigner is English speaking, their command of the language has to be enough to pass the paper based test. At present an official theory multiply choice test can be taken only in Bulgarian and English regardless of the nationality of the applicant.

 

When working with foreigners, we draw up individual schedule for the theoretical training, which means that they do not attend the groups for Bulgarian applicants. Until this moment all foreign candidates in our driving school have passed the theoretical and practical test from their first attempt.

 

Ние Ви предлагаме високо ниво на обучение, ръководено от майстора на спорта Румен Давидков – многократен републикански шампион по автомобилизъм на писта.

Началото на вашето обучение ще стартира на полигон, на които ще имате възможност да отработите първоначалните си умения по контрол и управление на автомобила заедно с Вашия инструктор, преди да започнете кормуването в градска среда.

На полигонът Вие ще усвоите:

  1. Потегляне и спиране.
  2. Леви, десни и обратни завои.
  3. Потегляне при наклон.
  4. Движение назад.
  5. Движение в тясно пространство.
  6. Паркиране напред и назад – успоредно на пътя.

 

Обучението в шофьорски курсове включва:

–  40 часа теоретично обучение в модерните ни кабинети, оборудвани с мултимедия

– 31 часа практическо обучение

Необходими документи за записване:

– копие на диплома за завършен първи гимназиален етап или  завършено средно или висше образование;

– снимка с размер 3 см х 4 см – паспортен формат;

Автошкола „Елит“ предлага  шофьорски курсове за кат. В на английски език, специално за чужденци. Преподавателите ни са отлични професионалисти с много добро владеене на английски език.

При нас работят едни от най-добрите, висококвалифицирани специалисти с дългогодишен професионален опит, които действат с индивидуален подход към всеки курсист. 

Разполагаме с нов съвременен кабинет, оборудван със система за мултимедийно обучение и отговаряме на всички европейски изисквания за теоретична подготовка при всеки шофьорски курс.

Автошкола „Елит“ предлага още:

Курс категория „B“ за лица с отнета правоспособност по реда на чл. 157 от ЗДП.

Обучението включва теоретични занятия 36 учебни часа и вътрешен теоретичен изпит. Кормуване не се провежда по наредба 37/2002.

Цени 

Такса за 2 бр. вътрешни изпити по практика и теория – 140 лв.

Такса за 2 бр. изпити по практика и теория пред ИА „АА“ /ДАИ/ – 140 лв.

Административна такса – Записване – 140 лв.


Опреснителен курс по кормуване за категория „B“

Цена на един учебен час – 35 лева.

Обучението е за шофьори, които отдавна не са кормували или са взели книжка, но не се чувстват достатъчно сигурни на пътя.

Изкарайте Вашата шофьорска книжка при нас!


Шофьорски курс в Автошкола Елит  Професионално обучение на кандидат-шофьори на МПС. Както и придобиване на нови знания и умения, свързани с професионална квалификация на лица притежаващи свидетелство за управление на МПС. Шофьорски курс в София.
Нашата мисия Да обучим шофьори с необходимите знания и умения за безопасно и разумно управление на МПС.
Учебен център за шофьорски курсове Автошкола Елит разполага с модерен кабинет, оборудван с видеонаблюдение по най-съвременните стандарти и изисквания, съгласно наредбата на Изпълнителна агенция “Автомобилна администрация”. Провеждат се теоретични занятия и вътрешни изпити за шофьорска книжка.
Практически часове за категория B Шофьорският курс протича с нови автомобили на бензин и дизел, оборудвани с климатик и се провеждат от висококвалифицирани авто инструктори с дългогодишен стаж в дейността и с индивидуален подход към всеки един курсист.

При отписване от курса от страна на курсиста промоционалните условия не са валидни.

Често задавани въпроси

Какво включва цената на шофьорски курс?

Отговор: В цената са включени теоретичното и практическо обучение, всички административни такси, както и таксите за вътрешни изпити и изпити пред ДАИ.

С какви учебни коли разполага Академия ЕЛИТ?

Отговор: Всички коли на Академията са нови, лизингови и имат модерен софтуер.

Търпеливи и опитни ли са инструкторите?

Отговор: В Академията работят най-добрите инструктори в София. Опитни са, учтиви и търпеливи с курсистите.